Porudžbina

Kada se registurjete kod nas imate pristup stranici nalog. To će te naći informacije o svim vašim porudžbinama, kada ste nešto poručili , šta ste poručili, koliko ste platili kao i koji način plaćanja ste koristili. Sa ove stranice moj nalog takodje možete izmeniti i vaše podatke ukoliko do nekih promena dodje posle vremnea registrovanja. Ukoliko se niste pretplatili na naše novosti , ili niste postali član da dobijete rabat kupon, i štedite pri svakoj kupovini, to takodje sa ove stranice možete učiniti.

Mogu li ja da izmnenim moju porudžbinu ako se nešto predomislim?

Da možete nazvati telefonom i izvršiti promene na vašoj porudžbini ukoliko vaša porudžbina nije već poslata. Imajte na umu da se roba najčešće šalje narednog radnog dana do 10:00. Ukolko ste koristili našu expres isporuku roba se isporučuje istoga trenutka po porudžbini i tada su male šanse da nešto možete izmeniti.

Da li je moja roba poslata?

Čim nešto poručite jedan mejl dobijate automatski koji vas obaveštava da je vaša porudžba uspešno primljena. Kada mi počnemo da prikupljamo vašu robu u lageru takodje dobijate melj koji vas obaveštava da je vaša porudžbina u procesu. I na kraju kada pošaljemo robu na vašu adresu isporuke takodje vam stiže jedan mejl koji vam potvrdjuje da smo vam robu poslali i da je ista na putu do vas.

Meni

Kreirajte prvo nalog da bi dodavali proizvode u omiljeno.

Kreirajte nalog

Kreirajte nalog da bi ste koristili listu želja

Kreirajte nalog